Rigakis B.V. | Over ons
17517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17517,_masterslider,_ms_version_3.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over ons

Rigakis B.V. Im- export van Griekse producten

 

 

Het familiebedrijf Rigakis B.V. is op 13 oktober 1972 gestart door  Nikolaos Rigakis en zijn vrouw Rodanthi Rigakis – Psaraki. Zij hebben hun droom tot werkelijkheid weten te brengen: ”de passie voor, de schoonheid en rijkdom van Griekse producten, met u te delen”.

 

 

Op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht (1 km) hebben zij een van de eerste Griekse winkels opgericht. De focus lag op import van Griekse kwaliteitsproducten en deze te promoten op de Nederlandse markt.

 

 

In het centrum van Utrecht groeide de Griekse voedings– en genotmiddelen detailhandel van  een speciaalzaak uit naar een groothandel met import en export van Griekse producten.

 

 

Door de jaren heen hebben Nikolaos Rigakis en zijn vrouw Rodanthi Rigakis – Psaraki in Griekenland veel nieuwe relaties opgebouwd. Waarvan de Griekse producten rechtstreeks worden betrokken en geïmporteerd.

 

 

Hun filosofie kan worden samengevat in de volgende “statements”:

  1. De aandacht vestigen op Griekse kwaliteitsproducten.

  2. Respect voor de producent, de professional en de consument.

  3. Met als doel om de klanten te bedienen en de business partners op de best mogelijk manier te promoten.

  4. De passie voor de kwaliteitsproducten die in Griekenland worden gegeten, in Nederland te introduceren, te promoten en te verkopen. Waardoor deze producten toegankelijk zijn voor iedere consument.

 

Nu ruim 40 jaar later, zetten hun dochters Stella en Maria Rigaki deze filosofie en bedrijfsactiviteiten met dezelfde passie, schoonheid en de  rijkdom van de Griekse producten voort.