SAMENSTELLING:
DEEG 50%: Tarwe, Extra Virgin Olijfolie, Water, plantaardige olie, zout,
Vulling 50%: Spinazie, Verse Mizithra , feta kaas, dille, ui, olijfolie, GEEN conserveringsmiddelen
BEREIDING:
1. Product eerst ontdooien ondertussen oven voorverwarmen op 180 ° C.
2. Plaats de spanakopita in de oven en bak ongeveer 50-60 minuten goudbruin. Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.
Optioneel kunt u de korst van de pita met olijfolie insmeren.
Het product kan niet in een magnetron worden bereid.
BEWAREN THUIS
Het product wordt bevroren bewaard
op -18◦C tot de vervaldatum
op -12◦C voor een maand
in de koelkast bij 5◦C gedurende 24 uur
LET OP: Wanneer product ontdooid is, mag het product niet opnieuw ingevroren worden.
NETTO GEWICHT 900gr
SAMENSTELLING:
DEEG 50%: Tarwe, Extra Virgin Olijfolie, Water, plantaardige olie, zout,
Vulling 50%: Spinazie, Verse Mizithra , feta kaas, dille, ui, olijfolie, GEEN conserveringsmiddelen
BEREIDING:
1. Product eerst ontdooien ondertussen oven voorverwarmen op 180 ° C.
2. Plaats de spanakopita in de oven en bak ongeveer 50-60 minuten goudbruin. Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.
Optioneel kunt u de korst van de pita met olijfolie insmeren.
Het product kan niet in een magnetron worden bereid.
BEWAREN THUIS
Het product wordt bevroren bewaard
op -18◦C tot de vervaldatum
op -12◦C voor een maand
in de koelkast bij 5◦C gedurende 24 uur
LET OP: Wanneer product ontdooid is, mag het product niet opnieuw ingevroren worden.
NETTO GEWICHT 900gr
Dun bladerdeeg: 50% Meel, Virgin olijfolie, water, plantaardig vet, zout
Vulling 50%: Verse zachte witte kaas (Myzithra Kaas) .Feta kaas, griesmeel, zout, peper Geen conserveringsmiddelen.
Optioneel kunt u de vacht van de pita met olijfolie insmeren.
Het product kan niet in een magnetron worden
bereid
Het product wordt bevroren bewaard
op -18◦C tot de vervaldatum
op -12◦C voor een maand
in de koelkast bij 5◦C gedurende 24 uur
LET OP: Wanneer product ontdooid is, mag het product niet opnieuw ingevroren worden.
NETTOGEWICHT 650gr
Sfoliata (dik bladerdeeg): tarwe bloem, water, plantaardige margarine en zout. Vulling: spinazie, verse Myzithra (zachte ongezoute kaas), feta, zonnebloemolie, dille, ui en peper.
1.Oven voorverwarmen op 180ºC.
2.Plaats het product in een ingevette ovenschaal. Optioneel kunt u de vacht van het product met ei insmeren.
Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.
Het product kan niet in een magnetron worden
bereid.
Bevroren bewaren bij:
-18°C tot de vervaldatum
-12°C gedurende één maand
In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.
LET OP:
Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!
NETTOGEWICHT 1000gr
SFOLIATA (dikke bladerdeeg ): tarwebloem, water, plantaardige margarine en zout.
Vulling: suiker, gemodificeerd zetmeel, melkpoeder, plantaardig vet, bindmiddel, lactose, aroma, zout en melkproducten.
Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.
Het product kan niet in een magnetron worden
bereid
Bevroren bewaren bij:
-18°C tot de vervaldatum
LET OP:
Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!
NETTOGEWICHT 500gr
SFOLIATA (dikke bladerdeeg ): tarwebloem, water, plantaardige margarine en zout.
Vulling: worst en saucijzenbroodjes
1.Oven voorverwarmen op 180ºC.
2.Plaats het product in een ingevette ovenschaal. Optioneel kunt u de vacht van het product met ei insmeren.
Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.
Het product kan niet in een magnetron worden
bereid.
Bevroren bewaren bij:
-18°C tot de vervaldatum
-12°C gedurende één maand
In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.
LET OP:
Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!
NETTOGEWICHT 1000gr
Sfoliata (dikke bladerdeeg): tarwebloem, water, plantaardige margarine, zout
Vulling: verse Myzithra (Giza), feta, maaltijd, water en peper.
1.Oven voorverwarmen op 180ºC.
2.Plaats het product in een ingevette ovenschaal. Optioneel kunt u de vacht van het product met ei insmeren.
Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.
Bevroren bewaren bij:
-18°C tot de vervaldatum
-12°C gedurende één maand
In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.
LET OP:
Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!
NETTOGEWICHT 1000gr
Basis pizza: tarwe bloem, water, zonnebloemolie, gist, zout
Beleg: tomatensaus, water, uien, oregano, peper, Goudse kaas, ham, spek, salami pepperoni en peper.
Laat het product ontdooien, terwijl je de oven voorverwarmt op 200-220 ° C.
Plaats het product (op een bakplaat of folie) in de oven en laat 25-30 minuten of tot ze goudbruin zijn .
De baktijd is afhankelijk van oven.
Bevroren bewaren bij:
-18°C tot de vervaldatum
-12°C gedurende één maand
In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.
LET OP:
Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!
Cooking Time: 5′
8815320 | Giros-Pittabroodjes kant en klaar | Foodservice | |
8815310 | Giros-Pittabroodjes kant en klaar | Foodservice | |
8816100 | Moussaka Traditioneel | Ifantis | |
8816105 | Moussaka Traditioneel | Ifantis | |
8816110 | Moussaka Traditioneel | Ifantis | |
8817100 | Gehaktballetjes Party balletjes buitenhuis | Ifantis | |
8819200 | Pastitio Traditioneel | Ifantis | |
8819210 | Pastitio Traditioneel | Ifantis | |
8818110 | Pizza klein | Ulis | |
8818120 | Pizza groot | Ulis | |
8819110 | Hamburgers diepvries | Ifantis | |
8819120 | Hamburgers diepvries | Ifantis | |
8817005 | Sousoukakia (worst) | Ifantis | |
8817150 | Keftedes (gehaktballetjes) | Ifantis | |
8817160 | Kotopoulakia (kip nuggets) | Ifantis | |
8817170 | Artisjoken (Anginares) | Ifantis | |
8819130 | Sousoukakia (worst) met feta | Foodservice | |
8819131 | Befteki (gehakt) Mediterraans | Foodservice | |
8819140 | Sousoukakia (worst) Kembab naturel | Foodservice | |
8819141 | Sousoukakia (worst) Kembab Monastiraki | Foodservice | |
8819142 | Gevulde pita met feta en gedroogde tomaten | Onasis | |
8819150 | Octopus naturel | Ifantis | |
8819170 | Snijbonen (plat) | Ifantis | |
8819175 | Sperziebonen (rond) | Ifantis | |
8819180 | Okra (Bamies) | Ifantis | |
8819190 | Doperwten (Arakas) | Ifantis |