Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Rigakis B.V. | Diepvriesproducten Kant en klaar
23538
page-template-default,page,page-id-23538,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Diepvriesproducten Kant en klaar

Spinazie met kaas (Dun bladerdeeg)

SAMENSTELLING:

DEEG 50%: Tarwe, Extra Virgin Olijfolie, Water, plantaardige olie, zout,

Vulling 50%: Spinazie, Verse Mizithra , feta kaas, dille, ui, olijfolie, GEEN conserveringsmiddelen

BEREIDING:

1. Product eerst ontdooien ondertussen oven voorverwarmen op 180 ° C.

2. Plaats de spanakopita in de oven en bak ongeveer 50-60 minuten goudbruin. Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

Optioneel kunt u de korst van de pita met olijfolie insmeren.

Het product kan niet in een magnetron worden bereid.

BEWAREN THUIS

Het product wordt bevroren bewaard

op -18◦C tot de vervaldatum

op -12◦C voor een maand

in de koelkast bij 5◦C gedurende 24 uur

LET OP: Wanneer product ontdooid is, mag het product niet opnieuw ingevroren worden.

NETTO GEWICHT 900gr

Kaas pie (Dun bladerdeeg)

SAMENSTELLING:

DEEG 50%: Tarwe, Extra Virgin Olijfolie, Water, plantaardige olie, zout,

Vulling 50%: Spinazie, Verse Mizithra , feta kaas, dille, ui, olijfolie, GEEN conserveringsmiddelen

BEREIDING:

1. Product eerst ontdooien ondertussen oven voorverwarmen op 180 ° C.

2. Plaats de spanakopita in de oven en bak ongeveer 50-60 minuten goudbruin. Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

Optioneel kunt u de korst van de pita met olijfolie insmeren.

Het product kan niet in een magnetron worden bereid.

BEWAREN THUIS

Het product wordt bevroren bewaard

op -18◦C tot de vervaldatum

op -12◦C voor een maand

in de koelkast bij 5◦C gedurende 24 uur

LET OP: Wanneer product ontdooid is, mag het product niet opnieuw ingevroren worden.

NETTO GEWICHT 900gr

Homemade mini kaaspastei met fetakaas

 

  • INGREDIËNTEN

Dun bladerdeeg: 50% Meel, Virgin olijfolie, water, plantaardig vet, zout

Vulling 50%: Verse zachte witte kaas (Myzithra Kaas) .Feta kaas, griesmeel, zout, peper Geen conserveringsmiddelen.

  • BEREIDING:
  1. Product eerst ontdooien ondertussen oven voorverwarmen op 180 ° C.
  2. Plaats het product in de oven en bak ongeveer 20-30 minuten goudbruin. Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

Optioneel kunt u de vacht van de pita met olijfolie insmeren.

Het product kan niet in een magnetron worden

bereid

  • BEHOUD THUIS

  Het product wordt bevroren bewaard

op -18◦C tot de vervaldatum

op -12◦C voor een maand

in de koelkast bij 5◦C gedurende 24 uur

LET OP: Wanneer product ontdooid is, mag het product niet opnieuw ingevroren worden.

NETTOGEWICHT 650gr

Spinazie pasteitjes (in dik bladerdeeg)

  • INGREDIËNTEN

Sfoliata (dik bladerdeeg): tarwe bloem, water, plantaardige margarine en zout. Vulling: spinazie, verse Myzithra (zachte ongezoute kaas), feta, zonnebloemolie, dille, ui en peper.

  • KOOKINSTRUCTIES

1.Oven voorverwarmen op 180ºC.

2.Plaats het product in een ingevette ovenschaal. Optioneel kunt u de vacht van het product met ei insmeren.

  1. Bak het product voor 20-25 minuten goudbruin gelijkmatig.

Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

Het product kan niet in een magnetron worden

bereid.

  • BEHOUD PRODUCT

Bevroren bewaren bij:

-18°C tot de vervaldatum

-12°C gedurende één maand

In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.

  LET OP:

Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!

NETTOGEWICHT 1000gr

BOUGATSAKIA 500g (Puddingpastei)

 

  • INGREDIËNTEN

SFOLIATA (dikke bladerdeeg ): tarwebloem, water, plantaardige margarine en zout.

Vulling: suiker, gemodificeerd zetmeel, melkpoeder, plantaardig vet, bindmiddel, lactose, aroma, zout en melkproducten.

  • KOOKINSTRUCTIES
  1. Oven voorverwarmen op 180ºC.
  2. Plaats het product in een ingevette ovenschaal.
  3. Bak het product voor 20-30 minuten gelijkmatig bruin.

Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

Het product kan niet in een magnetron worden

bereid

  • BEHOUD PRODUCT

Bevroren bewaren bij:

-18°C tot de vervaldatum

 

  LET OP:

Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!

NETTOGEWICHT 500gr

LOUKANOPITAKI (worst pastei in dik bladerdeeg)

  • INGREDIËNTEN

SFOLIATA (dikke bladerdeeg ): tarwebloem, water, plantaardige margarine en zout.

Vulling: worst en saucijzenbroodjes

  • KOOKINSTRUCTIES

1.Oven voorverwarmen op 180ºC.

2.Plaats het product in een ingevette ovenschaal. Optioneel kunt u de vacht van het product met ei insmeren.

  1. Bak het product voor 20-25 minuten goudbruin gelijkmatig.

Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

Het product kan niet in een magnetron worden

bereid.

  • BEHOUD PRODUCT

Bevroren bewaren bij:

-18°C tot de vervaldatum

-12°C gedurende één maand

In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.

  LET OP:

Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!

NETTOGEWICHT 1000gr

Kaas pasteitjes (in dik bladerdeeg)

 

  • INGREDIËNTEN

Sfoliata (dikke bladerdeeg): tarwebloem, water, plantaardige margarine, zout

Vulling: verse Myzithra (Giza), feta, maaltijd, water en peper.

  • KOOKINSTRUCTIES

1.Oven voorverwarmen op 180ºC.

2.Plaats het product in een ingevette ovenschaal. Optioneel kunt u de vacht van het product met ei insmeren.

  1. Bak het product voor 20-25 minuten goudbruin gelijkmatig.

Stel de kooktijd en de temperatuur op basis van uw oven.

  • BEHOUD PRODUCT

Bevroren bewaren bij:

-18°C tot de vervaldatum

-12°C gedurende één maand

In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.

  LET OP:

Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!

NETTOGEWICHT 1000gr

Pizza medium 400gr en large 700gr

 

  • INGREDIËNTEN

Basis pizza: tarwe bloem, water, zonnebloemolie, gist, zout

Beleg: tomatensaus, water, uien, oregano, peper, Goudse kaas, ham, spek, salami pepperoni en peper.

  • BEREIDING

Laat het product ontdooien, terwijl je de oven voorverwarmt op 200-220 ° C.

Plaats het product (op een bakplaat of folie) in de oven en laat 25-30 minuten of tot ze goudbruin zijn .

De baktijd is afhankelijk van oven.

  • BEHOUD PRODUCT

Bevroren bewaren bij:

-18°C tot de vervaldatum

-12°C gedurende één maand

In de koelkast bij 5°C gedurende 24 uur.

 

LET OP:

Als het product is ontdooid, mag het niet opnieuw ingevroren worden!

Elvida Hamburger

 

  • Authentic grilled hamburger
  • Ready in few minutes without cooking equipment
  • Without preservatives and other artificial additives
  • Meat is sourced from certified suppliers with long term relation with our company

Gyros varkensvlees

Cooking Time: 5′

  • Authentic Greek pork gyros
  • Grilled and sliced
  • Ready in few minutes without cooking equipment
  • Without preservatives and other artificial additives

Elvira gyros kip

Cooking Time: 5′

  • Authentic Greek recipe, free from preservatives or other additives
  • Ready to serve in few minutes. It only needs warming in microwave
  • Slightly marinated, ideal for mix grill plates, salads and sandwiches\
  • Ideal plate for traditional ethnic and Mediterranean restaurants

Oven bereidde gehaktballen

 

    • Grilled meatballs from selected veal and pork meat with greek herbs and spearmint
    • Ready to serve in few minutes without cooking equipment
    • Ideal plate for variety of appetisers

Elvida Gegrilde Bifteki Mediterranees

  • Ready to serve in few minutes
  • Spices and herbs from the Greek country side

Gegrillde soutzoukaki

  • varkens en rundvlees

Cooking Time: 5′

  • Unique recipe combining pork and beef meat with cumin, garlic and spices
  • Prepared in grill
  • Ready in few minutes
  • Without preservatives

Elvida Gegrillde kipfilet strips

  • Thin slices from selected tender chicken fillet slightly marinated & grilled
  • Ready to serve in few minutes.It only needs warming in microwave
  • Slightly marinated, ideal for salads,wraps and sandwiches
  • Ideal plate for traditional ethnic and Mediterranean restaurants

Elvida Pastitsio cooked

Cooking Time: 10′
Thick layers of fine pasta and delicately spiced minced meat topped with ideally creamy authentic bechamel

    • 100% beef minced meat without pork
    • Ideally creamy flour based bechamel in ideal combination with grated kefalotyri cheese
    • Quick & easy preparation

Elvida Gevulde tomaat en groene paprika gekookt

  • Cooking Time: 20′
    • Full aroma tomatoes and peppers stuffed with rice, original Greek spices and extra virgin oil.

Elvida Rundvlees met rode saus gekookt


Cooking Time: 20′

    • Delicious pieces of 100% beef meat cooked in red sauce delicately spiced.

Elvida Kalfsgehakt bereid

  • Cooking Time: 5′
  • Pre cooked veal minced meat, ready to consume with only few minutes heating.
  • Low in fats made with olive oil
  • Without preservatives

Elvida gebakken varkensvlees met paprika

  • Cooking Time: 5′
  • Delicious recipe with tender pork pieces with vegetables
  • Ready with only few miutes heating
  • Without preservatives

Elvida Gepaneerde kaasballen

Cooking Time: 6′

    • Delicious bites with light cheese stuffing
    • Ideal appetiser
    • Ready in fryer in 6 minutes

Elvida gepaneerde tomatenballen

  • Cooking Time: 5′
  • Delicious recipe with tender pork pieces with vegetables
  • Ready with only few miutes heating
  • Without preservatives

Elvida Gepaneerde courgette

  • Cooking Time: 6′
    • Delicious breaded zucchiniballs
    • Ideal plate for vegeterians and in fasting periods
    • Easy and fast preparation as they need only few minutes in fryer

Elvida gebakken aubergine

    • Cooking Time: 2′
      •  Deliciously crunchy
      • Without preservatives
      • Ideal appetisers
      • Suitable for vegeterians

Elvida Kipnuggets

    • Cooking Time: 6′
      • Selected tender chicken breast
      • Ready in 6 minutes without cooking equipment
      • Without preservatives

Elvida kebab

  • Ready to serve in few minutes
  • Traditional eastern recipe combining selected minced lamb and veal meat
  • Spices and herbs from the Greek country side
8815320Giros-Pittabroodjes kant en klaarFoodservice
8815310Giros-Pittabroodjes kant en klaarFoodservice
8816100Moussaka TraditioneelIfantis
8816105Moussaka TraditioneelIfantis
8816110Moussaka TraditioneelIfantis
8817100Gehaktballetjes Party balletjes buitenhuisIfantis
8819200Pastitio TraditioneelIfantis
8819210Pastitio TraditioneelIfantis
8818110Pizza kleinUlis
8818120Pizza grootUlis
8819110Hamburgers diepvriesIfantis
8819120Hamburgers diepvriesIfantis
8817005Sousoukakia (worst)Ifantis
8817150Keftedes (gehaktballetjes)Ifantis
8817160Kotopoulakia (kip nuggets)Ifantis
8817170Artisjoken (Anginares)Ifantis
8819130Sousoukakia (worst) met fetaFoodservice
8819131Befteki (gehakt) MediterraansFoodservice
8819140Sousoukakia (worst) Kembab naturelFoodservice
8819141Sousoukakia (worst) Kembab MonastirakiFoodservice
8819142Gevulde pita met feta en gedroogde tomatenOnasis
8819150Octopus naturelIfantis
8819170Snijbonen (plat)Ifantis
8819175Sperziebonen (rond)Ifantis
8819180Okra (Bamies)Ifantis
8819190Doperwten (Arakas)Ifantis